Payas Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantı Duyurusu

BEDİYE BAŞKANLIĞI
Yazı İşleri Müdürlüğü

SAYI     : 48568909-                                                                      27.08.2021
KONU   : Belediye Meclisi Toplantısı

Sayın: ………………………………………………….
Payas Belediyesi Meclis Üyesi

Belediyemiz Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. maddesi uyarınca, aşağıda ki gündem konularını görüşmek üzere, 01.09.2021 Çarşamba günü saat 09.00’da, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şehit Yüzbaşı Ali Oğuz Bulvarı No:48 bulunan, Belediyemiz Hizmet Binası 3. Kat Tülin Edepali Salman Meclis Toplantı Salonu’nda, Olağan toplantısını yapacaktır.
Toplantıya katılmanızı rica ederim.

DAĞITIM:
      Tüm Meclis Üyelerine

* Açılış, yoklama ve saygı duruşu.
     *  01.07.2021 tarihli karar özetinin okunması.

GÜNDEM

1- İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, “Dolu Kadro İptal ve İhdası” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
2- Etüt Proje Müdürlüğünün, “GES (Güneş Enerji Santrali)” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
3- Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, “Arsa Satışı” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
4- Fen İşleri Müdürlüğünün, “Maliye Hazinesine Arsa Devri” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
5- Fen İşleri Müdürlüğünün, “Kamu Hizmetinde Kullanılan Araçlar” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
6- Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün, “31 AHJ 315 Plakalı Çöp Kamyonunun Kamu Hizmetine Tahsisi” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
7- Mali Hizmetler Müdürlüğünün, “Sanayi Camii Yapımı Bağış Hesabı” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
8- Mali Hizmetler Müdürlüğünün, “Şerife Bacı Camii Yapımı Bağış Hesabı” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.

Bekir ALTAN

Payas Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantı Duyurusu

T.C.
PAYAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı    : E-48568909-105.02-3651                             25.06.2021
Konu  : Meclis Toplantısı

Sayın . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Belediye Meclis Üyesi

Belediyemiz Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. maddesi uyarınca, aşağıda ki gündem konularını görüşmek üzere, 01.07.2021 Perşembe günü saat 09.00’da, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şehit Yüzbaşı Ali Oğuz Bulvarı No:48 bulunan, Belediyemiz Hizmet Binası 3. Kat Tülin Edepali Salman Meclis Toplantı Salonu’nda, Olağan toplantısını yapacaktır.
Toplantıya katılmanızı rica ederim.
          DAĞITIM:
      Tüm Meclis Üyelerine
     * Açılış, yoklama ve saygı duruşu.
     *  01.06.2021 tarihli karar özetinin okunması.

GÜNDEM

1- Yazı İşleri Müdürlüğünün, “Eğitim Yeri Tahsisi ve Yetki Verilmesi” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
2- Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, “Kargir Depo Hizmet Binası ve Arsa Satışı” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
3- Fen İşleri Müdürlüğünün, “Belediye Taşınmazlarının Kamu Yararına Tahsisi” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
4- Belediyemiz Meclisinin 01.06.2021 tarihli toplantısında, 56 sayılı kararla İmar Komisyonuna havale edilen, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün “Hatay İli Payas İlçesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu” ile ilgili 2021/7 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
5- İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, “Bilirkişi Seçimi (İstiklal Mahallesi Muhtarlığı)” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
6- İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, “Bilirkişi Seçimi (Sincan Mahallesi Muhtarlığı)” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
7- İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, “Bilirkişi Seçimi (Kozludere Mahallesi Muhtarlığı)” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
8- Mali Hizmetler Müdürlüğünün, “Ücretsiz Danışmanlık Sözleşmesi” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
9- Mali Hizmetler Müdürlüğünün, “Nikah Ücreti” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
10- Mali Hizmetler Müdürlüğünün, “Huzur Hakkı” ile ilgili teklifinin görüşülmesi.

Bekir ALTAN