Aşure Günü Programı

Aşure günü münasebetiyle Tarihi Sokollu Mehmet Paşa Külliyemizde 'Evde Yaşlı Bakım ve Temizlik Hizmeti' verdiğimiz değerli büyüklerimizle bir araya geldik. Muharrem ayımızı hayırlayarak Kur'an tilaveti ve ilahilerle programımızı başlattık.

Kaymakamımız Sn. Hakan Kılınçkaya, İŞKUR İl Müdürümüz Sn. Ziya Yüksel başta olmak üzere muhtarlarımız ve değerli büyüklerimize katılımlarından dolayı teşekkürlerimi arz ederim.

Bazı büyüklerimiz yaptığımız en büyük hizmetlerden birinin 'Evde Yaşlı Bakım ve Temizlik Hizmeti' olduğunu dile getirerek bizi onurlandırdılar.

Payas'ta hizmet aşkına bu projeyi meclisimizden geçirdik, bütçemizi ayırdık. Ancak bu hizmetin kahramanı, bu hizmet için evlerinize gelen, sizlerin temizlik ve bakımınızla ilgilenen ekibimiz. Minnetle ekibimize teşekkürlerimi sunarım. Memnuniyetiniz ve inancınız için siz değerli büyüklerimize de teşekkürlerimi sunarım. Amacımız, tüm Payas'ımıza ulaşabilmek. Bu gaye ve sizden aldığımız güç ile yolumuza devam ediyoruz.

Devletin şefkatli ellerine hizmet düşüncesiyle ihtiyacınız olduğunda Payas Kaymakamlığı ve Payas Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Sizlerin de zaman zaman evlerinizden çıkarmamız gerektiğine bugünki katılımınızla kanaat getirdim. Ekiplerimizle bundan sonra gönüllerinizden geçen yerlere sizleri götürerek birlikte vakit geçireceğiz. Evde yaşlı bakım hizmeti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bütün Türkiye genelinde başlatıldı.

Böyle bir hizmete imza atmanın gurur ve onurunda tüm büyüklerimize saygılarımı sunarım.

Tarih : 15 Ekim 2016