Cumhuriyetin 94'üncü Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. Yıl Dönümünü Kutlama Programı Payas Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtına İlçemiz Kaymakamı Sayın Dr. Polat KARA´nın çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başladı.Daha sonra Payas Kamile Şahin Konferans Salonunda Payas Fahrettin Altay Ortaokulu idarecileri ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları programa geçildi.Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirler ve halkoyunları sergilendi.Cumhuriyet Koşusunda dereceye giren öğrencilerimize hediyeler takdim edildi.Programın sonunda Fahrettin Altay Ortaokulu Türkçe öğretmeni Esef İS programa katılanlara müzik ziyafeti sundu.Düzenlenen proğrama İlçemiz Kaymakamı Sayın Dr.Polat KARA, Belediye Başkanı Sayın Bekir ALTAN,İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray SARI,Şube Müdürlerimiz Ethem VURAL ve Bilal YALÇIN,Kurum amirleri,idareciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

29 Ekim 2017