Anasayfa > Haberler > Dünya Şampiyonu Güreşçilerimiz… HaberiEklenme Tarihi : 14 Ağustos 2011

Dünya Şampiyonu Güreşçilerimiz…

Payas Belediye Spor Güreş branşında mücadele eden güreşçilerimiz yapılan Dünya Aba Güreşi Şampiyonasında Rekora imza attı.

Güreş takımımız adına mücadele eden 96 sporcu madalya kazanmıştır.

Takım olarak Türkiye şampiyonasında 3. olduk.

Hatay da ilk olarak Türkiye bayanlar müsabakasında derece aldık.

Sporcular ve aldıkları dereceler

Kazım Sakarya – Aba Güreşi Uluslararası Dünya Şampiyonası 1. ve  Karakucak Türkiye 1.

Veysel Savun – Aba Güreşi Uluslararası Dünya Şampiyonası 3.

Osman Demir – Aba Güreşi Uluslararası Dünya Şampiyonası 3. ve Karakucak Türkiye Şampiyonası 3.

Gökhan Şerbetçi – Aba Güreşi Uluslararası Dünya Şampiyonası 3. ve Aba Güreşi Türkiye Şampiyonu

Enes Kaya – Aba Güreşi Uluslararası Dünya Şampiyonası 5.

Mahmut Çayırcı – Aba Güreşi Uluslararası Dünya Şampiyonası 8.

Zişan Alperen Küçük – Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonu 1. ve Serbest Güreş Şampiyonası 3.

Ömer Ölmez – Serbest Güreş Türkiye 5.

Aydın İster - Karakucak Güreş Türkiye 3.

Fatma Çınar – Bayanlar Güreş Türkiye Şampiyonası 8.

Fatma Kuş - Bayanlar Güreş Türkiye Şampiyonası 4.

© 2008 Payas.bel.tr Tüm hakkı saklıdır.                                                                                                                             Programlama & Tasarım : E.A.